200h ERKENDE TEACHER TRAINING START 5 OKTOBER 2024 

 

Wie is Nele Van Poucke?

 

Blond, klein via stuk, maar vol power: dat is Nele in een notendop.

 

Voor mij is Nele mijn inspiratiebron geweest tijdens mijn teacher training bij haar en ze is dat nu nog steeds. Al haar kennis die ze op een fijne manier overbrengt geeft je zelf meer vertrouwen om les te geven. Asana's, anatomie, een doordachte, creatieve opbouw van een yogales en niet zomaar wat asana's na elkaar. Hoe lesgeven, hoe mensen inspireren en hoe groeien als yogadocente. 

 

Haar stijl? Prana Vinyasa. De kneepjes van het vak leerde Nele van niemand minder dan Shiva Rea, die ze sinds 2010 regelmatig assisteert in India, Mexico, Santorini, Los Angeles en Londen. Vandaag blikt ze terug op meer dan 17 jaar ervaring én organiseert ze Yoga Opleidingen. Tijdens deze Nederlandstalige trainingen inspireert ze yogi’s om hun practice te verdiepen, en laat ze hen evolueren tot ervaren, deskundige docenten.

 

Wil jij van je grote passie je beroep maken?

Elke dag vol goesting uit bed springen omdat je mensen kan helpen en inspireren?

Een Vinyasa Yoga Expert worden?

 

Dan ben je van harte welkom op de 200hr Vinyasa Teacher Training. Een opleiding voor gepassioneerde yogi’s die meer willen. Veel meer zelfs…en zo stralend en zelfzeker lesgeven!

 

Vinyasa wat?
Vinyasa is een creatieve en dynamische vorm van yoga, waarbij je bewust en vloeiend van de ene houding naar de andere beweegt. En dat op het ritme van je ademhaling. Zo stroomt de energie in je lichaam – prana dus – nadien nog beter.

Luister zeker eens naar aflevering 3 van Nele haar podcast, het zal je helpen om de juiste keuze te maken!

 

 

#3 Hoe kies je de juiste yogaopleiding! - The Curious Yoga Teacher | Podcast on Spotify

Info: 

Yoga Opleidingen in België en Nederland (schoolofvinyasa.be)