Els De Langhe 

 _____

Met een sportief verleden als achtergrond kwam ik in 2014 in contact met yoga. 
Mijn eerste yogales was een Ashtanga les.  Het was niet meteen 'liefde op het eerste gezicht' met yoga. Ik bleef toch aangetrokken en volgde lessen bij verschillende teachers. Ik vond een teacher die me aansprak en inspireerde , ik ging ook  3 keer mee op retraite met haar naar Spanje. In 2017-2018 volgde ik een Hatha en Yin opleiding in De Yogastudio Brasschaat. Aanvankelijk niet met de intentie om les te geven maar om zelf verdieping te zoeken in de yoga. Toch startte ik met 1 keer per week een lesje te geven op een prachtige locatie. Het gaf mij zoveel energie om de mensen ontspanning te geven en ook het fysieke aspect te geven van yoga. Zo begon er een klein idee te ontstaan en in februari 2019 was Yoga LO geboren. Ik heb ook de inspirerende  Prana Vinyasa teacher training afgerond bij Nele Van Poucke (www.schoolofvinyasa.be) . Aansluitend volgde ik een extra module Lunar Vinyasa. Aan deze yogastijl heb ik mijn hart verloren en deze zet ik verder in de studio. 

In 2022 volgde ik een opleiding Myofascial release en mag ik mezelf ook erkend stress- en burnout coach noemen. 

Naast yoga spendeer ik zo veel mogelijk tijd met mijn gezin. Stefan, mijn partner en onze 2 pubers, Jef en Juliet . 
Ik combineer de lessen met mijn hoofdberoep dat zich situeert in hartje Antwerpen als maatschappelijk werker bij de Stad Antwerpen. 

Welkom voor vinyasa, yin, yin yang, restoratieve en coaching. 

 

 

Annelies Van Buul

___

Mijn naam is Annelies en bijna 25 geleden kwam yoga op mijn pad. Iets later begon ik te werken met kinderen en jongeren en gaandeweg raakten deze 2 passies verweven. Ook met mijn eigen kinderen deed ik altijd al spelenderwijs yoga met kaarten van Heleen Purperhart. Ik vond in yoga een manier van leven en zou niet meer zonder kunnen. Ook mijn 3 kinderen niet, ze vragen bijna dagelijks om een massage. Ik volgde opleiding bij Leen Demeulenaere van de Nelsons Yogaboeken. 
Ondertussen begon ik samen met mijn kinderen les te geven. Op ons eigen tempo lieten we MiEyoga groeien. Kinderyoga, tieneryoga, ouder-kindyoga voor baby's/peuters/ kleuters/lagere school leeftijd, ondertussen doe ik het allemaal. 

 

Als kinderyogadocent zie ik mijn lessen als een puzzel. Thema & verhaal, yama's & niyama's, open & gesloten houdingen, ontladen & ontspannen… met adem en aandacht brengen we het allemaal in verbinding met elkaar en dat vind ik prachtig! 

Zowel de kinderyoga als de ouder-kindyoga doen we aan de hand van een verhaal. Ga met ons mee naar bos, zee of doe een dansje op de regenboog. Zoals Einstein al zei: logica brengt je van a naar b, verbeelding brengt je overal.

Neem bij de ouder-kind yogz de tijd om bij jezelf te komen, maak ruimte door te ademen, vind tijd en ruimte om op ontdekking te gaan in hoofd en lichaam. Koester de verbinding met je kind, in een klein ouder-kind yoga- avontuurtje.

 

 

 

Katrien Verlinden 

___

Katrien/Katarina van RockSea and the Waves is Energetisch Therapeut Mindfulness coach en reeds 10 jaar intens bezig met yoga, meditatie, coaching, Reiki ,... Ze blijft zich continu bijscholen en verdiepen in alles rond Holistisch Welzijn en Mindfulness. 

"Het is haar MISSIE om JOU bij je authentieke kern te brengen en te laten dansen op de golven van het LEVEN ! " 

Heel graag tot binnenkort op jouw me-time ZEN moment ! 

 

 

 

Laurinde Niesthoven 

___

Na 5 jaar een ongebonden leven te leiden langs de kust van Portugal, noemt Laurinde Antwerpen sinds kort haar thuis. Met heel veel plezier woont zij op haar woonboot aan de Schelde met uitzicht op de kathedraal. Ze geniet enorm van de rustige, groene omgeving en het omliggende water.

"Ik heb mij altijd enorm verbonden gevoeld met de zee. En ook al is de Schelde niet hetzelfde als de Portugese kustlijn, doe ik niks zo graag als rustig wakker worden op mijn yogamatje met uitzicht over het water. Zelfs in een drukke stad als Antwerpen geeft mij dat enorm veel rust." 
Het was haar moeder die haar op jongere leeftijd in aanraking bracht met yoga en doorheen de jaren is dat uitgegroeid tot een van haar grote passies. Dat maakt dat ze besloot een Hatha en Vinyasa teacher training te volgen in de bergen van Portugal. Niet lang daarna rondde zij ook een breathwork teacher training af. Door een rustige maar dynamische flow hoopt zij anderen te inspireren om regelmatig tijd te maken om al bewegend tot rust te komen. De vloeiende houdingen op het ritme van de ademhaling zijn geïnspireerd op de deining van het water: veelzijdig, licht en speels. 

Welkom bij Lau voor vinyasa lessen. 

Sarah De Maeyer

___ 

Ik ben Sarah de Maeyer, Diëtiste van opleiding, leerkracht in het buitengewoon onderwijs met een hart voor sport. Na jarenlang mijn werk in het onderwijs gecombineerd te hebben met mijn praktijk als diëtiste in combinatie met sportlessen heb ik gekozen om wat meer tijd voor mezelf te nemen. Voorlopig staat de praktijk even on hold en focus ik me meer op de sportlessen na de schooluren. 

Zelf ben ik altijd het sportieve type geweest, jarenlang judo, boksen en zwemmen, daarnaast mijn interesse in voeding hebben me gemaakt tot wie ik ben. Waar het vooral om gaat is je goed voelen in jouw vel! En daar help ik graag mensen mee die naast de drukke job ook aandacht willen besteden aan hun lichaam.

Je vindt me dus vooral terug in een sportzaal waar ik les geef of in de crossfitgym waar ik zelf sport. Ik hou van uitdagingen en zoek steeds vooruitgang in mezelf, werk en andere...

Wil je graag iets veranderen, wil je graag een sterker lichaam? Dan moet je zeker eens 1 van mijn lessen meepikken. Tot Dan!

Welkom voor spicy les en Pilates 

 

 

Joëlle

___ 

Hi daar! Ik ben Joëlle, als geboren stadsmus ben ik voortdurend op zoek naar balans tussen de dynamiek van het stadsleven en de rust die de natuur me biedt. Met een gepassioneerd hart dat klopt voor alles wat met holistisch welzijn te maken heeft, is het mijn doel om bij de mensen rondom me kleine vlammetjes aan te steken en mijn kijk op gezondheid zo te delen. 
Mijn reis naar zelfontdekking begon na het verlies van mijn vader en leidde me naar een pad van persoonlijke groei en bewustwording. Het was tijdens deze zoektocht dat ik mijn rustpunt vond in de beoefening van yoga. Deze eeuwenoude discipline bood mij niet alleen fysieke kracht en flexibiliteit, maar ook innerlijke vrede en emotionele balans. Met elke ademhaling verdiepte mijn liefde voor yoga zich en in 2023 besloot ik mijn passie om te zetten in actie door te starten met mijn teachertraining. Sindsdien heb ik mij toegewijd aan het delen van de kracht van yoga van anderen, zowel in het Nederlands als in het Engels. Mijn lessen zijn doordrenkt met een diepgaand begrip van zowel de fysieke als de energetische aspecten van de praktijk, en ik ben vastbesloten om mijn mensen te begeleiden op hun eigen reis naar welzijn en zelfrealisatie. 

Naast mijn toewijding aan yoga, ben ik ook actief als freelance grafisch ontwerper. Mijn creativiteit stroomt net zo natuurlijk als mijn ademhaling, en ik vind vreugde in het vormgeven van visuele verhalen die emotie en betekenis overbrengen. 

 

Welkom voor vinyasa, yin, yin yang en  Pilates